insikter..

Det är alltid lätt att fatta ett beslut när man sitter med facit i handen.

livet handlar inte om hur länge man lever utan vad man fyller sitt liv med.


Jag har lärt mig mycket denna helgen om mig själv.

Linus S Måndag den 28 december.

våga vara icke normal!!


Jag sitter uppe och tänker på varför folk behöver använda alkohol och andra droger för att interraktera/konversra med andra människor som de ej känner.. för att gå ut och festa för att göra saker i situationer som klassas som obekanta situationer..det är en intressant iaktagelse som jag tror beror mycket på samhällets normer på hur man ska vara..folk är generellt sätt alldeles för instängda i sina egna sociala kuber man kan fråga sig varför det är på detta viset??

Jag är en väldigt öppen rak person jag berättar otroligt mycket om mig själv som i samhällets ögon klassas som onormalt beteende..so what? Att gå runt och hålla alla sina känslor inom sig att bara våga öppna sig för de allra närmaste(mor och far) kommer ju knappast få en att lära känna sig bättre kommer knappast leda till fler insikter i livet.. att leva under ständig rädsla för att vara lite utöver det vanliga

Jag beundrar folk som vågar tänka för sig själva som vill hjälpa andra att tänka för sig själva på ett positivt sätt på ett sätt som får folk att utveckla sig folk som vågar stå för sina åsikter folk som kan vara öppna och kunna uttrycka sig på ett sätt som ger de själva samt folk runt omkring dom insikter om livet ..för det är när man tillsammans med andra kan översätta sina tankar och känslor och erfarenheter insikter som man når riktig lycka..

Jag är som mest lycklig när jag är helt och hållet mig själv (vilket iofs inte alltid är lätt) när jag vågar vara mig själv ..srew the samhällets normer ..det är när jag är helt mig själv när jag hittar någon som vågar tänka själv någon som vågar vara sig själv som vågar sticka ut..man ska göra det som känns bäst för en själv man måste våga.. jag kan uppriktigt säga att jag har väldigt svårt för att våga släppa mina inre rädslor i vissa situationer som jag ej bemästrar..det finns så mycket i livet som jag vill göra som jag inte gör ..jag vet att jag vill göra det jag vet att jag kommer göra det att jag kommer ..men det är inte nog tänker man så hela livet så blir ju ingenting gjort!!

Get to know yourself and you will find a wonderful person get to know others and you will find out alot about yourself as well!!

carpe diem Linus..


...

Min toppmoment igår var burger king på gustav nattetid var på hipp innan..gräsligt ställe köttmarknad nej tack..

För övrigt christinia med våra miljövänner å köpenhamn det var tvärtom det där!! härligt med kontraster här i livet..

en kontrast ungefär som Rabia sorda-the chape of a name och cocoon med chupee

vi hörs mina vänner nu sa min mage jag vill få påfyllning!!

Detta var ju en positiv och spännande överraskning

Klockan är fem en torsdagsmorgon och Linus sitter uppe och finslipar lite på sitt tankesätt..passar på att göra ett personlighetstest..himla spännande då det faktiskt träffar perfekt..

Linus's personality type: "Spontaneous Idealist"


Enthusiastic, idealistic and creative. Able to do almost anything that interests them. Great people skills. Need to live life in accordance with their inner values. Excited by new ideas, but bored with details. Open-minded and flexible, with a broad range of interests and abilities.


Careers that could fit Linus include:

Actors, journalists, writers, musicians, painters, consultants, psychologists, psychiatrists, entrepreneurs, teachers, counselors, politicans, diplomats, television reporters, marketers, scientists, sales representatives, artists, clergy, public relations, social scientists, social workers












En väldigt spännande och rolig iaktagelse är att på vägen hem från min jobbavslutningsfest häromveckan så började jag konversera med ett gäng killar spelade upp en låt för dem..pratade lite och det slutade med att en av dem frågade om jag var journalist.

carpe diem/ Linus


en god kaka

att göra en kaka är aldrig fel ..en riktigt god kaka krävs det ett bra recept till..det betyder att när du funnit dina ingredienser så har du hittat den perfekta kakan..din kaka som du gillar å vill äta..

vad många människor gör är att blanda in andra ingredienser andra känslor tankesätt att blanda med din kaka..

så blir din kaka plötsligt överingredienserad..å kommer förmodligen å smaka skit

håll dig till din ingredienser som funkar för dig å är jag övertygad om att du kommer få en riktigt god kaka som passar just dig ..

carpe diem/ Linus


RSS 2.0