2009--farvälet--vännerna--minnena

2009 har verkligen varit ett speciellt år..skulle det nu visa sig att världen gick under 2012 så har jag i princip gjort allt jag behöver göra innan livet går till ända..förutom att hoppa fallskärm såklart får ta det 2011 ..alltså jag älskar höjder samtidigt som jag är rädd för dem har för mycket respekt för livet för att kunna göra det än..

Köpte ett duntäcke åt min vän Gustav för mina sista jobbpoäng , tror han kommer ha bra nytta för det..är ju himla mysigt med duntäcke..har tre stycken själv..min säng är bara 1.20 dock saknar min 1.60 säng jag hade i min förra lägenhet..

Hade en mycket härlig och märklig dröm inatt ..drömde att jag var med jobbet eller exjobbet hur man nu vill kalla det jobbar fortfarande till den 2:e december innan jag tar förväl..i vilket fall som helst..vi var i Barcelona på sommaren solen var varm jag delade rum med tre tjejer och en kille från jobbet ..det var väldigt mycket speciella detaljer om man säger så ..ska nog fortsättningsvis skriva ner alla mina drömmar jag får ..tror det kan vara ett intressant sätt att lära sig mer om sig själv faktiskt..

Igår var det teamfest( avslutningsfest) på jobbet och de flesta var där (dock endast jag å david från turkietresan i Maj). Iaf det var härligt att säga farväl det var kul att träffa folket en sista gång ..väldigt bra timing..hade en rätt soft kväll mellan sådär 20.30-01.00..vi spelade buzz å käkade alldeles för mycket chips.. sen gick jag hem på nån konstig vänster å köpte en hamburgare med fruktansvärt äckligt kött ..har fortf den smaken i munnen trots tre stycken tandborstningförsök att få bort den..så nu ska jag gå ut å köpa lite god frukost så jag kan få en god smak i mun igen..

carpe diem / Linus

..bergochdalbaneliv..

Sitter uppe 04.55 på lördagsmorgonen, har precis sagt upp mig från jobbet , sista arbetsdagen är på Onsdag nästa vecka, känner mig måttligt omotiverad att dra in å jobba 10-15.00 idag..Livet är en liten rollercoaster just nu, humöret svänger hit och dit..en dag kan man vara glad över alla vänner alla härliga resor man gjort i år (turkiet, tyskland och barcelona) , en annan sekund sitter man här själv en lördagsmorgon och undrar vad i helsike som egentligen är meningsfullt med livet.

Det finns mycket som är meningsfullt med livet, jag tror att generellt sätt så tycker människor att det hela tiden måste hända något att man ska må bra folk söker lycka ständigt ..faktum är ju dock att livet inte alltid är roligt , ibland är det väldigt dunkelt och tråkigt speciellt om man är en såpass känslosam person som jag är. Ibland önskar jag att jag inte behövde ha alla dessa okontrollerade känslor som sprutar hit och dit, nu är det ju som faktum att jag lever för tillfället väldigt ohälsosamt, konstig dygnsrytm obekväma arbetstider sluter 21.00 om kvällarna så när man kommer hem håller folk i generellt sätt på att gå och lägga sig..

Mina vänner var ute ikväll jag stanna hemma pga att jag behövde ta det lungt kändes som ett bra beslut förmodligen var det också det..vill mest sova nu så jag kan vakna upp äta nåt riktigt gott sen gå på teamfest( blir då avslutningsfest för min del då jag ska berätta för alla att jag kommer lämna nu efter 1½ år)

Jag tog mig en dusch precis,,älskar att duscha brukar alltid bli otroligt pigg och kreativ efter det..funderar på att börja lära mig spela gitarr tycker att det verkar riktigt roligt samt så älskar jag musik med gitarrer!

peace and love/ Linus




märkligheter , positiv energi och livsglädje

Det är märkligt att man på en kort tid kan utföra/utveckla så mycket positiva handlingar och tankar då man på resten av sin tid gått och funderat över oklarheter

det tar mycket längre tid att gå och fundera över negativa saker och känna sig otillräcklig deprimerad och likgiltig än att bara tänka positivt känna glädje och känna sig pånyttfödd, jag känner mig pånyttfödd ikväll fick hjälp av en okänd budbärare en viss tjej som fick mig in på de positiva tankebanorna.

livet går mycket lättare då man tänker på de som gör en glad som håller en uppe alla vänner å nära som man så lätt glömmer bort när man fokuserar på de som istället trycker ner en, att analysera det som är dåligt och ont istället för att tänka på det som är positivt och bra tar oftast mycket längre tid å leder oftast till en spiral som går neråt istället för dit man vill att den ska gå.

jag tänker nu på alla vänner som står mig nära och alla kära och allt i livet som är bra.

jag vill tacka denna okända budbärare för att att ha gett mig ny livsglädje, nu har jag på 20 minuter lyckats avfrosta min frys som jag tänkt gå och göra hela veckan, det var också med hjälp av min vän Gustav som detta gick i verket, sparar den infrysta chokladglassen till dig, eller i annat fall så köper jag dig en ny imorgon då lönen kommer.

imorgon tänkte jag gå ut och ta mig en lång promenad på stranden då den faktiskt ligger väldigt nära och visst är det ett underbart sätt att starta sitt nya liv?! sitt nya tankesätt

carpe diem / Linus


RSS 2.0